Videoserie
Zwangerschapsdiabetes & dagelijkse kost

Logo Zwangerschaps_Web
Zwangerschapsdiabetes_Videos 1 - 8

Heb je zwangerschapsdiabetes? Dan is deze serie video’s echt iets voor jou! Je ziet en hoort wat je dan beter wel en niet kunt eten en drinken. Alles wordt mondeling en met plaatjes duidelijk uitgelegd. Bekijk de video’s vanaf de bank, aan de keukentafel of op je bureaustoel, alleen, samen met partner, moeder of schoonmoeder. Hoor je de tekst liever in het Turks of Marokkaans-Arabisch? Dat kan ook!

Bekijk de video’s Zwangerschapsdiabetes & dagelijkse kost hier.

Vrouwen van Turkse of Marokkaanse afkomst hebben een verhoogde kans op zwangerschapsdiabetes. Voor hen maakte ik video´s met een voice-over in hun moedertaal.

Kijk en Luister - 8 video’s

Marokkaans-Arabisch

Bekijk de video’s met Marokkaans-Arabische stem.

Turks

Bekijk de video’s met Turkse stem.

Suggesties voor verbeteringen of aanvullingen van de inhoud zijn van harte welkom. Mail info@corienmaljaars.nl

Wil je deze banner op je praktijkwebsite plaatsen?

Wil je deze banner op je praktijkwebsite plaatsen?

Download de banner en plaats deze op de website van je praktijk of organisatie.

Wil je flyers om uit te delen?

Wil je flyers om uit te delen?

Download de flyer (2 x A5 formaat) en print deze. Stempel, print, plak of schrijf de gegevens van je praktijk in de ruimte rechtsonder.

Poster ophangen!

Poster ophangen!

Wil je de poster ophangen in de wachtruimte, of aan een zorgprofessional geven waar je mee samenwerkt?

Download de poster (A4 formaat) en print deze. Stempel, print, plak of schrijf de gegevens van je praktijk in de ruimte rechtsonder.

Disclaimer
Hoewel de inhoud van deze video's met de grootste zorg is samengesteld, aanvaardt de maker geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. In deze video’s krijg je alleen algemene adviezen. Je krijgt nadrukkelijk het advies een diëtist, diabetesverpleegkundige, verloskundige of arts te raadplegen voor informatie op maat over jouw persoonlijke gezondheidssituatie.

 

 

Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het beeldmateriaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van Corien Maljaars. Als je zonder toestemming van Corien Maljaars een (deel van een) video kopieert, pleeg je inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.

Contact

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.